Een internationale fotograaf met Dominicaanse roots

Angie

Leuk je terug te zien!!

Ik ben blij dat je mijn website bezoekt. Het is me een genoegen om u te ontmoeten en u wat meer over mezelf te kunnen vertellen waarom ik de juiste persoon ben om uw verhaal te documenteren.

Ik ben een professionele fotograaf die gespecialiseerd is in: Liefdesverhalen.

Mijn beste werk komt altijd uit een oprechte band met mijn paren, zo kan ik hun verhaal vertellen en een van de meest emotionele dagen van hun leven vastleggen.

Mijn werk zit vol met natuurlijk licht, spontane momenten en aandacht voor detail.

Ik kom oorspronkelijk van het prachtige eiland “de Dominicaanse Republiek”, maar na het vinden van mijn zielsverwant was het de liefde die me naar Nederland bracht, slechts dertien jaar geleden.

Ik geloof dat, misschien vanwege mijn warme Caribische roots en mijn ervaring met de passie van een internationale liefde, het grootste deel van mijn werk juist dat is: LIEFDE.

Mijn kunst is om dat exacte moment in de tijd te bevriezen zodat je voor altijd kunt blijven kijken en vaak genoeg heb ik gemerkt dat foto’s je kunnen terugbrengen naar dat moment waarop je intens gelukkig was en ik houd ervan om juist die momenten vast te leggen.

Testimonials

Klik voor alle testimonials..
Klik voor alle testimonials..
Klik voor alle testimonials..
Klik voor alle testimonials..

Connectie

 

 

Op jullie mooiste dag werk ik vanuit een oprechte connectie,
persoonlijke foto’s die verzorgd, naturel, tijdloos en liefdevol zijn.

Mijn Partners

Frequently Asked Questions

Met welke apparatuur werk je?

Meestal werk ik tegelijkertijd met twee camera’s, een is de full frame Nikon D850 en de andere is de medium format Fujifilm GFX 50s, een met de 35-mm lens, 1.4 en de andere met een 85 mm-lens, 1.4. Ook draag ik altijd een 105 mm micro, 2.8 en een 14-24mm 2.8 bij me, deze laatste twee gebruik ik ze alleen als dat nodig is, omdat ik consistentie wil in mijn reportage.

Werk je met kunstlicht?

Als liefhebber van natuurlijk licht probeer ik altijd het beste uit het bestaande licht te halen, zoals het licht dat door een raam binnenkomt. Als de plaats donker is en er is geen optie, gebruik ik een flitser of een led-lamp en weerkaats ik op een muur om een zachter en natuurlijker lichteffect te creëren.

Wat gebeurt er als het de dag van mijn fotosessie regent?

Wonen in een land waar je niet weet wanneer het gaat regenen zoals Nederland. De regen stoort me niet, je moet altijd een “Plan B” hebben, dus mijn tip is om een locatie in zicht te hebben met grote ramen die we kunnen gebruiken als een bron van licht zonder nat te worden.

Op welk tijdstip geef je de voorkeur aan je shoots?

De beste uren om te fotograferen zijn absoluut vroeg in de ochtend of bij zonsondergang, wat ze “Golden Hours” noemen, de lucht is prachtig en de zonnestralen doen magie.

Hoeveel tijd van tevoren moet ik de reservering voor mijn bruiloft maken en hoeveel uur is de minimum aanbevolen afname?

Een jaar van te voren reserveren en 10 uur is het meest gebruikelijk om een volledig verslag van de dag te hebben.

Neem je Second shooter mee naar bruiloften?

Ik werk meestal alleen, maar er zijn momenten dat de bruiloft veel gasten heeft of dat het bruidspaar een tweede schutter nodig heeft om op bepaalde momenten foto’s vanuit andere hoeken te maken die maar één keer voorkomen. Ik heb een selectie uitstekende collega’s met wie ik regelmatig werk.