Testimonials

INGE & STIJN

Wij zijn fan van Angie! Ze maakt niet alleen fantastisch mooie foto’s, het is een feestje om haar als fotograaf te hebben. Ze dacht met ons mee, tijdens de shoot zorgde ze ervoor dat wij echt ontspanden en daarna voelde ze de sfeer van het feest en ceremonie perfect aan. Wij kunnen haar echt 100% aanraden!!!! Angie, dankjewel!

CHARLOTTE & EDWIN

Naast de super professionele, mooiste en meest romantische gefotografeerde foto’s is ze ook nog een echte lieverd. Wat een vakvrouw met pure passie en plezier voor haar vak. Het was elke euro meer dan waard! Ze neemt alle tijd voor zowel de voorzorg, je wensen, de dag zelf en de nazorg kan echt niet beter. Niets is haar teveel. Het fotoalbum laat ons de mooiste dag van ons leven weer herleven, fantastisch! Angie, je bent geweldig!

KATJA & JOOST

Angie is fantastic! My husband and i discussed after the wedding that having her as our photographer was one of our best wedding decisions! Angie has also already send us a sneak peek and the wedding was yesterday! She was great to work with and gave us a lot of direction which we needed! It’s so important to make sure your photographer is top notch and that is exactly what we got!

SHELLEY & DALE

It was wonderful to work with Angie. Angie is warm, funny, compassionate, and dedicated to get the most out of you during the shoot. She fully understood that we wanted a quiet, low-key day with fabulous pictures, and she delivered just that! Angie did a wonderful job, post-production on the pictures too, and delivered timely on the products she offered as part of her service.

AYSE & BERTUS

Lieve Angie wat ben jij een super fotograaf en een lieve meid; dat mag wel even gezegd worden. Je hebt ons bruiloft voor eeuwig vastgelegd en wat zijn wij blij dat jij dat voor ons heb willen doen. Ook nu naar een aantal weken na de bruiloft horen wij nog steeds van onze familie en vrienden van, wat hadden jullie een leuke en lieve fotograaf. Nu vandaag een ontiegelijk mooi boek van je gekregen met alle momenten erin van ons grote dag. En wat ziet dat er mooi uit Angie! We hopen je in de toekomst nog vaak te zien je bent een schat. Liefs!

CHLOE & LORENZO

We zijn enorm blij dat we Angie hebben gekozen als fotograaf voor onze bruiloft. Ze heeft deze bijzondere dag op een waanzinnige manier vastgelegd en gaat enthousiast en interactief met onze gasten om waardoor iedereen zich op zijn gemak voelde. Angie is een lieve, gedreven, proactieve en professionele fotograaf en zouden wij iedereen aanraden!

CHERELLE & DENNIS

Angie weet precies waar en wanneer ze er moet zijn om de mooiste en emotioneelste momenten vast te leggen. Zelfs onze gasten spraken ons aan om door te geven hoe leuk ze Angie vonden. De foto’s zijn bijzonder mooi. Ze zouden zo in een tijdschrift kunnen staan! Bij Angie weet je dat het goed zit.

BIANCA & PERRY

Angie is ontzettend lief en zeer getalenteerd! Wat een prachtige foto’s heeft zij en haar assistent voor ons geschoten en heeft daar uiteindelijk een prachtig boek van gemaakt. Ze heeft goed alle belangrijke momenten weten vast te leggen zonder dat je haar in de gaten had. De foto’s waren supersnel beschikbaar en konden we al snel laten zien aan familie en vrienden. We kunnen terugkijken op een fantastische dag, mede door Angie!

ILHAM & PAUL

Angie heeft fantastisch werk geleverd .Ze was zeer geïnteresseerd en gemotiveerd aan het fotograferen. Zowel voor, tijdens als na de bruiloft heeft ze zich volledig ingezet om het ons naar ons zin te maken met supermooie foto’s. We waren positief verrast dat ze zich ook na de bruiloft nog zo heeft ingezet. Echt een topper ,mede door haar is het een onvergetelijke dag geworden.

SAMANEH & ANTON

Everything about she and her work is perfect. She is quite friendly and listens carefully to what you would like to have as a bride and groom. She really cares about the quality of her work, while being exciting about it. She just has the taste, the passion and the technique! Loved her work! The price is also very good relative to the quality! Definitely recommend her to every bride and groom to be!

EVELIEN & MAARTEN

Angie is een geweldige, enthousiaste fotografe die onze bruiloft prachtig heeft vastgelegd van het begin tot het eind! Met het bekijken van de foto’s beleven we de dag elke keer weer opnieuw. Ze kwam zelf met heel veel goede ideeën en leuke initiatieven om nóg mooiere foto’s te kunnen maken. Tijdens de bruiloft heeft ze veel mooie en spontane momenten perfect op de foto gezet. We zijn enorm blij met de keuze om onze pre-weddingshoot en bruiloft door Angie te laten fotograferen, en we kunnen haar aan iedereen aanbevelen!

DAPHNE & MITCHELL

Super mooie foto’s, door een lieve fotografe gemaakt. Angie is kundig en creatief, niks is haar te gek !! Ondanks de vele regen op onze dag, hebben wij prachtige foto’s en een prachtig album. Alleen maar lof. De prijs is in erg goed in verhouding met haar werk. Wij zouden Angie absoluut aanraden als fotograaf voor een pre-weddingshoot en/of voor de gehele bruiloft!