Angie Portret V&FJ_2

Een INTERNATIONALE
fotograaf met
DOMINICAANSE roots

Ik ben blij dat je mijn website bezoekt. Het is me een genoegen om u te ontmoeten en u wat meer over mezelf te kunnen vertellen waarom ik de juiste persoon ben om uw verhaal te documenteren.

Ik ben een professionele fotograaf die gespecialiseerd is in: Liefdesverhalen.

Mijn beste werk komt altijd uit een oprechte band met mijn paren, zo kan ik hun verhaal vertellen en een van de meest emotionele dagen van hun leven vastleggen. Mijn werk zit vol met natuurlijk licht, spontane momenten en aandacht voor detail.

The Girl Behind the Camera

Mijn werk zit vol met natuurlijk licht, spontane momenten en aandacht voor detail.

Ik kom oorspronkelijk van het prachtige eiland “de Dominicaanse Republiek”, maar na het vinden van mijn zielsverwant was het de liefde die me naar Nederland bracht, slechts dertien jaar geleden.

Ik geloof dat, misschien vanwege mijn warme Caribische roots en mijn ervaring met de passie van een internationale liefde, het grootste deel van mijn werk juist dat is: LIEFDE.

Mijn kunst is om dat exacte moment in de tijd te bevriezen zodat je voor altijd kunt blijven kijken en vaak genoeg heb ik gemerkt dat foto’s je kunnen terugbrengen naar dat moment waarop je intens gelukkig was en ik houd ervan om juist die momenten vast te leggen.

Cristy & Nils
STNL-Netwerkborrel
Angie Portret V&FJ_1

Now LET’S GO
make some MEMORIES...

I’d love to hear more about your unique story, and what makes it so special. Neem contact met mij op om te kijken of jullie gewenste datum nog beschikbaar is.

Mijn partners

nl_NL

BESCHIKBAARHEID

2024
BOOKED 100%
2025
BOOKED 26%
2026
BOOKED 5%

Wil je graag boeken? Wees er snel bij!